1.Scopul colectarii datelor cu caracter personal

 Magazinul online www.corama.ro este administrat de SC Neos Plus SRL. www.corama.ro colecteaza date cu caracter personal prin intermediul site-urilor/paginilor web pe care le detine, doar cu acordul voluntar al Membrilor inscrisi sau a Clientului. Datale cu caracter personal sunt colectate cu urmatoarele scopuri:

  •          validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre Client
  •          pentru solutionarea anularii unor comenzi sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta Client
  •          pentru a asigura Cumparatorului/Clientului accesul la serviciile oferite de www.corama.ro
  •          trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic
  •          contactarea acestuia, la cererea voluntara a Clientului
  •          contactarea Clientului in chestiuni de Relatii cu Clientii
  •          transmiterea catre Terti/Imputerniciti direct implicati in procesul de finalizare a comenzii, cum sunt firmele de curierat partenere, care au nevoie de aceste date pentru a livra comanda catre client, sau pentru a contacta clientul inainte de livrare pentru programarea livrarii, samd
  •          scopuri statistice

2. Protectia datelor

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private In sectorul comunicatiilor electronice, www.corama.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

 Informatiile Inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, dreptul de a transmite in mod gratuit o solicitare pe an de informare in vederea confirmarii faptului ca datele personale furnizate de dumneavoastra sunt sau nu sunt prelucrate de www.corama.ro, dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte, precum si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca acest lucru mai este posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@corama.ro.

3. Informatii generale colectate de www.corama.ro

 www.corama.ro va colecta informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica) iar prin completarea acestor informatii la crearea contului sau finalizarea comenzii, declarati si sunteti de accord ca toate datele completate sa fie salvate si stocate in baza de date a www.corama.ro si totodata va declarati acordul expres si inechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, prelucrate si transmise catre terti:

-          Procesatorul de plati EuPlatesc – www.euplatesc.ro

-          Firma de curierat – Urgent Cargus – www.urgentcargus.ro

-          Agentii de Marketing si Publicitate – Coffee House Projects – www.letsmarket.ro

-          Furnizori de servicii de facturare online – SmartBill – www.smartbill.ro

 

atat in tara cat si in strainatate. Acestea sunt necesare si pentru a avea posibilitatea de a va livra si factura produsele comandate, precum si de transmiterea de informatii relevante produselor comandate, ulterior comenzilor. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru prin contactarea noastra pe adresa de mail contact@corama.ro

www.corama.ro poate sa colecteze involuntar si alte date precum: adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri, furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre www.corama.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului/Utilizatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea www.corama.ro si/sau al eventualilor terti cu care www.corama.ro are contracte de parteneriat in acel moment.

4. Informatii stocate automat de computerul dumneavoastra (Cookies)

 In momentul accesarii site-ului www.corama.ro, acesta poate stoca un volum de informatie In computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este In forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si reprezinta o facilitate cu ajutorul careia administratorul site-ului va ofera o navigare mai usoara pe site-urile sale. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile In functie de vizitator. In structura fiecarui browser Internet exista optiunea de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj In momentul In care un "cookie" este stocat In calculatorul dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii legate de cookies va invitam sa dati click pe link-ul https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie

www.corama.ro foloseste kookie-uri de la Google, Double Click si Hotjar. In functie de campaniile derulate mai pot fi folosite kookie-uri si de la alti furnizori. 

5. Revizuirea Politicii de Confidentialitate

www.corama.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a Website-ului nostru In mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

Prin citirea prezentei politici de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei In caz de Incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

www.corama.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.corama.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le puneti la dispozitie vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preIntampina Incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.